Ligging:

Onze boerderij ligt in een landelijk gebied, net buiten Klarenbeek aan de provinciale weg tussen Loenen en Klarenbeek (N789). De woning ligt ongeveer 100 meter vanaf de provinciale weg, de afstand naar Apeldoorn is 6 kilometer.

Wij beschikken over een gastenverblijf welke wij verhuren als B&B, dit gastenverblijf bevindt zich aan de achterzijde van ons huis. Gasten hebben een eigen ingang en hebben een fantastisch uitzicht over de weilanden en de natuur van Klarenbeek.

Voor meer informatie over onze B&B kunt u ons ook vinden op  Bed and Breakfast  Nederland.nl

Toeristische mogelijkheden:

Wandel en fiets mogelijkheden volop, zo bent u in 5 minuten in een bosrijk gebied nabij het Nationaal Park de Hoge Veluwe, een gebied dat zich uitstrekt tot Arnhem, Dieren, Hoenderloo, Postbank etc. Langs onze woning loopt het langeafstandwandelpad het Marskramerpad.

Verder biedt de stad Apeldoorn natuurlijk veel bezienswaardigheden o.a. Nationaal Museum Paleis Het Loo, Apenheul, Park Berg en Bos en het Kroondomein het Loo. Ook het welnesse center Thermen Bussloo ( 4 kilometer ) en de Veluwse Bron in Emst bieden u een heerlijk ontspannen dagje uit.

In beide accommodaties liggen diverse wandel/fietsroutes voor u klaar.
In Klarenbeek is een treinstation aanwezig, mocht u gehaald/gebracht willen worden laat het ons even weten, vanaf het station naar ons huis is de afstand ongeveer 3.5 kilometer. In Klarenbeek is een Plus supermarkt /warme bakker en een uitstekend restaurant aanwezig.